Ik wil verhuren

NMG Vastgoed B.V., de verhuurspecialist in de regio

NMG Vastgoed profileert zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt door een effectieve combinatie van beheer en verhuur van huurwoningen. Deze jarenlange ervaring wordt dagelijks in de praktijk gebracht vanuit onze kantoren in Nijmegen, Venlo,  Heerlen, Groningen, Enschede en Amsterdam.

Onze zoektocht naar een geschikte kandidaat voor jouw huurwoning wordt gesteund door een commercieel en actief verhuurbeleid.
Via onze website en via Funda worden de huurwoningen gepresenteerd aan de woningzoekenden. Indien gewenst kunnen er projectwebsites aangemaakt worden waarop we de woningen kunnen presenteren.
Uiteraard maken wij daarnaast gebruik van social media en indien gewenst een actief lokaal online en offline advertentiebeleid. Onze ingeschreven woningzoekers worden geïnformeerd over het nieuwe woningaanbod en via bovengenoemde marketing gaan wij op zoek naar de juiste huurder voor de woning!

De specialistische kennis welke bij het verhuren van huurwoningen benodigd is heeft NMG Vastgoed B.V. in huis!
Zowel bij het opstarten van de verhuur als bij het ondertekenen van de huurovereenkomst vervult NMG Vastgoed B.V. een adviserende rol. Denk hierbij aan advies over de keuze tussen verhuur op basis van de leegstandswet of een reguliere verhuring van de woning. Daarnaast is er gedegen kennis over de huurmarkt en de huurwetgeving.

Tevens is NMG Vastgoed B.V. aangesloten bij het Kansen en Klachtenregister wat het mogelijk maakt huurfraude te bestrijden en te voorkomen.

Nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van NMG Vastgoed B.V.?
Bel voor een vrijblijvende afspraak, wij maken graag tijd voor jou!