Terug

Complex

Chopinlaan

Chopinlaan
Wonen in Doorwerth
Doorwerth ( ca. 4.600 inwoners) maakt deel uit van de gemeente Renkum, heuvelachtig gelegen tussen de Zuid-Veluwe en het Gelders Rivierengebied. Samen met de dorpen Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Wolfheze en Heveadorp wonen hier ca. 32.000 mensen.
Het dorp ligt middenin de bossen, bovenop een zogeheten stuwwal langs de Rijn.
De naam Doorwerth betekent waarschijnlijk waterrijk oord; het bekende kasteel Doorwerth lag nl oorspronkelijk op een eilandje in de Rijn.
Arnhem en Nijmegen zijn met het openbaar vervoer respectievelijk binnen 30 en 45 minuten bereikbaar. Met de auto is dat slechts 15 en 20 minuten.
In Doorwerth zijn alle basisvoorzieningen aanwezig op het gebied van winkels, gezondheid, sport, cultuur, scholing, opvang en (vrijwilligers)werk.

De appartementen zijn allen met een lift bereikbaar.
Indeling:
2-kamer appartement:
hal, cv, ruimte, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een balkon.
3-kamer appartement.
Entrée, hal met garderobe en meterkast, inpandige berging met cv ruimte, badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet, woonkamer met half open keuken,
2 slaapkamers (één met loggia).
4-kamer appartement
entrée, hal, inpandige berging met cv.ketel, badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet, woonkamer met half open, 3 slaapkamers.