Terug

Complex

De Aak

De Aak
De appartementen
Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, waar ook de bergingen zijn gesitueerd. Zij beschikken over 2 of 3 slaapkamers, hal, (half)open keuken en een apart toilet. De indeling van de appartementen is afhankelijk van het type.

Complex "De Aak"
Dit mooie complex is in 2011 opgeleverd, gelegen aan het Maas en Waal kanaal in Nijmegen.
Het complex telt 16 woonlagen en is voorzien van 2 liften. Door de hoogte van circa 52 meter bieden de appartementen een fantastisch uitzicht over Nijmegen.

Lindenholt
Stadsdeel Lindenholt kent een goede bereikbaarheid door de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Arnhem en Keulen. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig; Station Dukenburg, Station Goffert, Busstation Graafsebrug, Woonboulevard Nijmegen en winkelcentrum Dukenburg. Winkelcentrum Dukenburg met een grote diversiteit aan winkels en de meubelboulevard liggen op loopafstand.

Nijmegen
Nijmegen zelf biedt u leuke winkels, voldoende natuur, cafés, restaurants en gezelligheid. Gelegen aan de Waal en met een gezellige, oude binnenstad is Nijmegen een van de meest karakteristieke steden van Nederland. Veel architectuur is bewaard gebleven waardoor de stad een unieke sfeer ademt. De groene omgeving nodigt uit tot lekker buiten zijn en recreëren in de open lucht. Voor jong en oud is er altijd iets te beleven dankzij de vele festivals en evenementen die de stad rijk is.