Terug

Complex

Zonstraat

Zonstraat
In Kerkrade-West, nabij het centrum en tussen Rolduc en Erenstein, bevindt zich dit appartementencomplex aan de Zonstraat. Het complex kent een strategische ligging met goede aansluiting op de uitvalswegen naar dichtbij gelegen steden als Heerlen, Maastricht en Aken. Winkelvoorzieningen en sportfaciliteiten zijn in ruime mate aanwezig. Ook woont u op steenworp afstand van het wandel- en natuurgebied "Park Gravenrode" en het eeuwenoude Rolduc en op loopafstand van Chevremont.

In het complex zijn 100 appartementen ondergebracht, verdeeld over tien woonverdiepingen. Het complex is voorzien van twee liften en biedt rondom voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn er afzonderlijk garages te huur. U heeft de keuze uit 2 typen die allen beschikken over een balkon over de gehele breedte van het appartement en privé bergingen in het souterrain. Het complex is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen.

Alvorens wij een woning kunnen toewijzen wordt er getoetst of u aan de gestelde toelatingsnorm voldoet. Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient minimaal 3 keer de kale huurprijs van de woning te bedragen. Aan de hand van een inschrijving kunnen wij nagaan of u voldoet aan deze gestelde inkomensvoorwaarden, vervolgens nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Voor vragen over deze woning of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.