Lankforst, Malvert

Lankforst, Malvert Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 3

De royale appartementen van maar liefst 94 m2 hebben 3 ruime slaapkamers en een grote woonkamer en zijn gelegen aan de Lankforst 11e straat (nrs. 2 t/m 70) en Malvert 60e straat (nrs. 31 t/m 99), 67e straat (nrs. 39 t/m 79), 68e straat (nrs. 31 t/m 99).
Bij het vrijkomen van een appartement wordt woningverbetering toegepast. De woningen worden, waar nodig, voorzien van een nieuwe keuken, een wandcloset en de badkamer wordt in veel gevallen volledig voorzien van nieuw tegelwerk en een douchehoek met glazen douchescherm.


Indeling: 

Via een gemoderniseerde entree zijn de appartementen zowel per trap als per lift bereikbaar.

De appartementen hebben de volgende indeling:
Entree, hal, bergkast, badkamer met douche of ligbad, toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte, woonkamer van ca. 27 m². Keuken met bergkasten of open keuken. Ruim balkon. Bergingen in souterrain.
C.V/ individueel of centraal. W.w./ individueel. Losse garage huren is mogelijk.

Kasteel Vredenburg

Kasteel Vredenburg Arnhem

Aantal beschikbare woningen: 3
Onderste Scheydt

Onderste Scheydt Landgraaf

Aantal beschikbare woningen: 2
Safariweg

Safariweg Maarssen

Aantal beschikbare woningen: 2

Regelmatig appartementen te huur aan de Safariweg te Maarssen. 

De Hertogin

De Hertogin Oss

Aantal beschikbare woningen: 1
Chopinlaan

Chopinlaan Doorwerth

Aantal beschikbare woningen: 1
Eminoss

Eminoss Oss

Aantal beschikbare woningen: 1
Hulzebraak

Hulzebraak Schijndel

Aantal beschikbare woningen: 1

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning is beschikbaar is staat er altijd een straatnaam + huisnummer vermeld.

Schijndel valt onder de gemeente Meijerijstad met ca. 80.000 inwoners. U heeft hier goede uitvalswegen naar de A50 en een prima openbaar vervoer netwerk. Er is meer dan voldoende winkelaanbod, het centrum vervult een regiofunctie met voldoende parkeergelegenheid.

Daarnaast is er een levendige horeca met diverse restaurants, cafés en een bioscoop. Tenslotte vindt u in Schijndel een ruim aanbod aan onderwijs, kinderopvang en sportverenigingen.
De omgeving kenmerkt zich door een prachtige natuur, de Brabantse Meijerij, met diverse wandelpaden en fietspaden.

Het plan Hulzebraak III is gesitueerd in het zuiden van Schijndel op de voormalige sportvelden. De aanwezige spoorlijn is niet meer in gebruik en vormt een ecologische verbindingszone.

Het betreft 9 eengezinswoningen van het type tussenwoning (type B) gelegen aan de Pegasus in Schijndel. De woningen zijn volledig geïsoleerd conform de laatste richtlijnen. De tuinen zijn gesitueerd op het noorden en worden voorzien van een erfafscheiding, achterom en berging. De keuken is uitgevoerd met een modern keukenblok met alle inbouwapparatuur, te weten koelkast, kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, toilet en wastafel.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet met vrijhangend closet en fonteintje, tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning.
1e Etage: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
2e Etage: vaste trap naar open zolderverdieping.

Woonoppervlakte 115 m2.
Perceeloppervlakte 135 m2.

Husken

Husken Heerlen

Aantal beschikbare woningen: 1

In deze zeer aantrekkelijke en ruim opgezette wijk Nieuw Husken liggen diverse zeer ruime huurwoningen met garage en grote tuin. De woningen kenmerken zich door een afwisselende en speelse architectuur.

Er zijn drie verschillende woningtypen welke aansluiten op verschillende individuele wensen en daardoor geschikt zijn voor meerdere doelgroepen.De woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Door het aanbod semi-bungalows krijgt de wijk tevens een levensloopbestendig karakter.

De verschillende woningtypes bestaan uit:

A-Type Vankanstraat;
Geschakelde semi-bungalow met 4 slaapkamers en 2 badkamers, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 

----------------------------------------------------

B-Type Tummersstraat;
Geschakelde semi-bungalow met 2 slaapkamers, 1 badkamer, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 
  
----------------------------------------------------

C-Type Berlagestraat;
Herenhuis met 3 slaapkamers, 1 badkamer, zolder, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 

----------------------------------------------------

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.