Kasteel Vredenburg

Kasteel Vredenburg Arnhem

Aantal beschikbare woningen: 4
Chopinlaan

Chopinlaan Doorwerth

Aantal beschikbare woningen: 3
Dubbelhof

Dubbelhof Ede

Aantal beschikbare woningen: 2
Lavendel

Lavendel Cuijk

Aantal beschikbare woningen: 2

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Dit betekend dat wij deze woningen in beheer hebben maar niet dat er een woning beschikbaar is. Indien er een woning beschikbaar is ziet u ook altijd een huisnummer.

Cuijk
Voor een gemeente met een kleine 25.000 inwoners heeft Cuijk opvallend veel voorzieningen en faciliteiten voor inwoners, ondernemers en toeristen. De charme van zijn kleinschaligheid in combinatie met de veelzijdigheid aan mogelijkheden, maakt Cuijk tot een uitgelezen plek om te wonen, werken, ondernemen, winkelen en recreëren.

Bereikbaarheid
Ingebed tussen autosnelweg, rivier en spoorlijn, is de situering van Cuijk met recht uniek te noemen. Pal aan de rijksweg A73/E31, zijn er snelle directe verbindingen met Nijmegen en Venlo en richting Randstad. Net over de grens ligt op twintig autominuten airport Weeze. Een half uurtje verderop ligt de luchthaven van Düsseldorf. Vliegveld Eindhoven is slechts 55 kilometer rijden. Via de drukbevaren Maas is Cuijk makkelijk bereikbaar.

Locatie
De appartementen zijn gelegen ten noorden van de stad, in een omgeving met veel groen, aan de Heeswijkse Plas in de wijk Heeswijkse Kampen.

Complex
Het complex bestaat uit vier bouwlagen met appartementen en is gebouwd in 2005. Het bestaat uit 30 appartementen van 8 verschillende types.
Ieder appartement is voorzien van een videofoon installatie, HR c.v.-ketel, mechanische ventilatie en is volledig geïsoleerd.
Er is de mogelijkheid om een parkeerplaats bij de woning te huren.

Zwanenveld

Zwanenveld Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 1

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Dit betekend dat wij deze woningen in beheer hebben maar niet dat er een woning beschikbaar is. Indien er een woning beschikbaar is ziet u ook altijd een huisnummer.

Algemeen
Zwanenveld behoort tot het stadsdeel Dukenburg en ligt in het noordoosten hiervan. De wijk ligt tussen de Wijchenseweg-N326 (noordkant), het Maas-Waalkanaal (oostkant), de Nieuwe Dukenburgseweg (zuidoostkant) en de Van Schuylenburgweg (zuidwestkant).
Zwanenveld is ruim opgezet, met veel groen- en waterpartijen, en er zijn enkele 'rondlopende' hoofdstraten waar de andere straten op uitkomen. Aan de westzijde van de wijk ligt het park 'Geologenstrook, een lange groenstrook met waterpartijen.

Voorzieningen
In Zwanenveld is een groot winkelcentrum gevestigd: Winkelcentrum Dukenburg. Onder het winkelcentrum bevindt zich een parkeergarage met 1290 parkeerplaatsen. Tevens is er een politiebureau in Zwanenveld.

Bereikbaarheid:
Aan de noordwest rand van Zwanenveld ligt NS-station Nijmegen Dukenburg en een busstation voor zowel stads- als streekbussen. Daarnaast kent Zwanenveld een gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen.

De woningen
Leuke 5-kamer eengezinswoningen, sommigen met carport, op loopafstand van winkelcentrum Dukenburg en het N.S. en busstation.

Horstenhoogte

Horstenhoogte Arnhem

Aantal beschikbare woningen: 1

Let op: Dit is een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

De woningen
Er zijn 7 verschillende types.
Allen beschikken over een nette keuken met inbouwapparatuur. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de tuin bevind zich een berging. In de hal is het 2e toilet gesitueerd. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. De hal op de eerste etage biedt toegang tot 3 slaapkamers en een trap naar de ruime zolder. Op de zolder zit de aansluiting voor de wasmachine.

Horstenhoogte *WONEN OP EEN EILAND*
Auto's komen Horstenhoogte binnen over een brug. Horstenhoogte is een moderne nieuwbouwwijk met veel diverse woningen gelegen in de buurt Schuytgraaf in Arnhem. De woningen zijn gelegen tussen sloten in een natuurlijke omgeving. De erfscheidingen zijn begroeid en geven de binnenhoven een groen beeld.

Schuytgraaf
Schuytgraaf is gelegen in het zuidwesten van Arnhem. Het centrum ligt op steenworp afstand. Ook de aansluiting op de A50 ligt binnen handbereik. Diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, sportpark, scholen en een park liggen binnen handbereik.

Meeuwbeemd

Meeuwbeemd Venlo

Aantal beschikbare woningen: 1
Eglantier / Hazelaar

Eglantier / Hazelaar Brunssum

Aantal beschikbare woningen: 1
Kantonnier, Lingegraaf

Kantonnier, Lingegraaf Elst

Aantal beschikbare woningen: 1