Terug

Complex

Wadestein

Wadestein
Ede
Ede ligt tussen het glooiende landschap van de Gelderse Vallei en het Nationale Park de Hoge Veluwe en is daarom ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan biedt Ede talrijke mogelijkheden:
Naast de Reehorst en Cultura voor podiumkunst en megabioscoop CineMec biedt Ede maar liefst elf musea, waaronder het befaamde Kröller Möller museum. Ook op het gebied van sport biedt Ede talloze mogelijkheden. Het overdekte zwembad “De Peppel” ligt vrijwel naast “De Pleinen”.

Bereikbaarheid:
Ede heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoer. Op slechts enkele minuten loopafstand bevinden zich diverse bushaltes. Ook het treinstation is dichtbij en eenvoudig met de bus te bereiken. Met eigen vervoer bent u in een handomdraai op de N224 die aansluit op de A30, waardoor u snel op de A1 of de A12 bent.

De Pleinen
Waar vroeger het verzorgingstehuis De Gelderhorst stond is nu project “De Pleinen” gerealiseerd, gelegen aan de Slotlaan. De Pleinen bestaat uit koopappartementen, zorgwoningen, groepswoningen en driekamer huurappartementen. Het appartementengebouw bestaat uit vier torens van zes verdiepingen hoog.

De appartementen
De appartementen variëren in grootte van circa 80 m² tot 100 m². Elk appartement heeft een buitenruimte die kan bestaan uit een loggia, een zonnig balkon of terras met privacyscherm. Verder beschikt elk appartement over een videofoon, een inpandige berging met wm- en drogeraansluiting, een eigen HR-combiketel, dubbele beglazing (HR++) en rookmelders.

De appartementen zijn bereikbaar met een lift. Ten behoeve van het huisvuil zijn er ondergrondse vuilcontainers. Ieder appartement heeft een berging en een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage met toegangscontrole.
De badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche en dubbele wastafel.
De Bruynzeel keuken is voorzien van een infra-oven, een gaskookplaat met vonkontsteker, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser en afzuigkap. Alle inbouwapparatuur is van het fabricaat Atag.

De woning is per direct te huur. Helaas zijn er nog geen interieurfoto's beschikbaar. Geplaatste foto’s bieden een impressie.

Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in via hurenbijacm.nl
Om in aanmerking te komen dient het BRUTO maandinkomen ongeveer 4x de huurprijs per maand te bedragen; er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Voorbehoud gunning door eigenaar.