Terug

Complex

Groene Oevers

Groene Oevers
Lent, proeven van de stad, genieten van het dorp!

Lag Nijmegen tien jaar geleden nog aan de Waal, nu stroomt de Waal er dwars doorheen. Nijmegen breidt zich met het nieuwe stadsdeel De Waalsprong uit aan de noordelijke oever van de rivier. Een stadsdeel in ontwikkeling, waarvan het oude dorpje Lent onderdeel is geworden.

Voorzieningen:
Vanuit Lent kunt u heel gemakkelijk naar de oude binnenstad van Nijmegen om te winkelen of uit te gaan. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u straks terecht bij de nieuwe supermarkt van Jan Linders. Daarnaast hebben inwoners van Lent alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.
Wat wonen in Lent vooral bijzonder maakt, is de variatie aan woonsferen; dorps, gemoedelijk en aan de rand van Lent natuurlijk vooral groen, water en rust. De Groene Oever komt tegen Landschapszone de Waaijer aan te liggen, met drie prachtige waterplassen waarvan de Lentse Plas de grootste is.
Zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer is Lent goed bereikbaar. Met de auto komt u heel gemakkelijk op de snelwegen A15, A73 en A50. Lent beschikt over een eigen NS station, diverse busverbindingen en er is een goed wegennet aangelegd voor fietsers.

De sfeer en identiteit van De Groene Oever worden bepaald door het thema ‘Duurzaam wonen en leven’. Dit thema ziet u overal in terug: in de natuurlijke bestrating, de groene erfafscheidingen, de extra wadi’s en vele bomen. Flora en fauna nemen vanzelfsprekend een belangrijke plaats in. Daarnaast is er gekozen voor energiezuinige LED-verlichting op straat.

Hoek- en tussenwoningen:
Een harmonieus ontwerp en een optimaal gebruik van de ruimte kenmerken de hoek- en rijwoningen in De Groene Oever. Een tuingerichte woonkamer met open keuken, een luxe uitgevoerde badkamer, 5 slaapkamers en een riante tuin staan garant voor puur woonplezier.

Kenmerken woning:
- Woonoppervlak ca. 133 m²
- 5 slaapkamers
- Badkamer met douche, wastafel en toilet
- 6 zonnepanelen van samen 10 m²
- Hotfill aansluitingen
- Vloerverwarming op alle verdiepingen
- Hoge ramen dus veel licht
- Frans balkon
- Extra berging in de tuin
- Aparte technische ruimte voor o.a. wasmachine en droger

Beschikbaarheid afhankelijk van huuropzeggingen.