Terug

Complex

De Spinnerij

De Spinnerij
In Ede wordt het voormalige Enka terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met diverse voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het centrum van Ede ligt op een paar minuten fietsen. In de directe nabijheid bevinden zich diverse uitvalswegen zoals de A12 en de A30. Station Ede - Wageningen ligt op enkele fietsminuten afstand van de woningen. De woningen zijn gelegen in een jonge woonwijk waar veel aandacht is besteed aan ruimte, groen en speelvoorzieningen.

De woningen
Deze luxe uitgevoerde eengezinswoningen zijn gelegen aan de Enkalaan, Visserstraat, Tesselhoflaan te Ede.

Globale indeling:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, vaste trap naar 1e verdieping, ruime woonkamer voorzien van grote glaspui naar tuin, open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur t.w. combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelcombinatie en gaskookplaat.
1e verdieping: 3 of 4 slaapkamers (afhankelijk van het woningtype), badkamer v.v. ligbad, douche, tweede toilet en wastafel. (afhankelijk van het woningtype is er een ligbad in de woning aanwezig en/of een dubbele wastafel), vaste trap naar 2e verdieping.
2e verdieping: ruime zolderverdieping met wasmachine / droger opstelling en veel mogelijkheden voor kantoor / studieruimte, fitnessruimte of extra slaapkamer.

Ede ligt tussen het glooiende landschap van de Gelderse Vallei en het Nationale Park “De Hoge Veluwe” en is daarom ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan biedt Ede talrijke mogelijkheden. Naast de cultuurpodia Reehorst en Cultura en megabioscoop CineMec biedt de gemeente Ede diverse musea, waaronder het befaamde Kröller Möller museum. Ook op het gebied van sport zijn er talloze mogelijkheden.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op om u in te schrijven of voor verdere informatie. Wij zijn te bereiken op 024-3820020!