Terug

Complex

Eglantier / Hazelaar

Eglantier / Hazelaar
In deze kindvriendelijke woonwijk "De Hemelder", gelegen aan de rand van Brunssum, worden te huur aangeboden diverse verrassend ruime eengezinswoningen en semi-bungalows. Deze woonwijk wordt gekenmerkt door zijn groene karakter en zijn autoluwe straten, voornamelijk gebruikt door bestemmingsverkeer. Voor de deur zijn ruim voldoende parkeerhavens, en zodoende ruim voldoende parkeerplekken voor zowel bewoners als bezoekers. Het centrum van Brunssum met al zijn voorzieningen is al bereikbaar op circa 5 minuten afstand met de auto, en 10 minuten fietsen.

De woningen aan de Eglantier en Hazelaar omvatten twee verschillende typen woningen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen woningen met een "nieuwe" en "oude" keuken. De woningen met een oude keuken hebben een eenvoudig keukenblok. De nieuwe keukenblokken zijn van alle gemakken voorzien; vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, 4-pits gaskooktoestel en afzuigkap.

Hazelaar:
De woningen aan de Hazelaar zijn semi-bungalows met zowel een badkamer als slaapkamer op de begane grond. Deze woningen worden zodoende gekenmerkt door hun levensloop bestendige karakter. Op de bovenverdieping voorzien deze in één royale slaapkamer en een hobbyruimte.

Eglantier:
De woningen aan de Eglantier zijn ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers en een vaste verbinding naar de zolder. De mogelijkheid bestaat tot het creëren van een vierde slaapkamer op deze verdieping. Iedere woning beschikt over een ruime badkamer met zowel ligbad als douche.

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.