Terug

Complex

Houtwal

Houtwal
Op loopafstand van de Brunssumerheide en op maar 5 minuten van het gezellige stadscentrum van Brunssum vandaan ligt het fraai gelegen "Bronsheimstate". Een hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex met een exclusieve uitstraling.

Bronsheimstate biedt ruimte aan 44 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen en beschikt over voldoende vrije parkeerplaatsen op het eigen terrein. Naast de algemene parkeerplaatsen zijn er 14 garageboxen welke de huurders afzonderlijk van de woning kunnen huren.

Bronsheimstate heeft twee centrale entrees die elk 22 appartementen ontsluiten. De centrale toegangshal, welke uitsluitend toegankelijk is voor bewoners, is fraai betegeld en luxe afgewerkt. Hier treft u het bellentableau met videofooninstallatie en de ruime postkasten aan. Vanuit de entree is het trappenhuis rechtstreeks bereikbaar. Na de afgesloten tussendeur komt u in de lifthal.

Het complex bestaat uit een drietal verschillende type appartementen; allen gelijkvloers. De typen kenmerken zich als hoekwoningen, tussenwoningen en penthouses, allen met een oppervlakten variërend van ca. 90m² tot 93m². Ieder appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een ruime badkamer met zowel ligbad als douche.

Tevens kunt u de website hureninbrunssum.nl bezoeken voor meer informatie m.b.t. deze geliefde appartementen.

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.