Terug

Complex

Onderste Scheydt

Onderste Scheydt

Riant wonen op het allerhoogste niveau, dat is "Altitudo". Hier kunt u wonen, werken en recreëren in luxe en rust, op een fantastische plek. Het 15 verdiepingen tellende complex voorziet in moderne en functioneel afgewerkt appartementen, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van glas. Dat maakt de woningen ruim en licht en geeft bovendien een bijzonder fraai uitzicht op het glooiende Limburgse landschap. 

Het complex "Altitudo" is gelegen in de wijk Schaesberg, in de directe nabijheid van diverse voorzieningen zoals een supermarkt, middelbare school en een winkelcentrum. Op steenworp afstand bereikt u de diverse aanwezige uitvalswegen, waaronder de Euregioweg welke in directe verbinding staat met onder andere de N281.

Het appartementencomplex voorziet in twee verschillende appartementstypes; type A en type B. Beide typen zijn hoogwaardig afgewerkt, met een luxe keuken voorzien van alle vormen van inbouwapparatuur, twee royale slaapkamers, een wintertuin, en een fraaie badkamer met zowel ligbad als inloopdouche en tweede toilet. Woningtype A kent een woonoppervlakte van ca. 127m2. Woningtype B omvat 110m2 leefruimte. 

Uiteraard beschikt iedere bewoner over een eigen overdekte en beveiligde parkeerruimte en bergruimte in het souterrain. Rondom het complex zijn ruim voldoende vrij parkeermogelijkheden voor bezoekers.

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.