Valkenaerhof 81 t/m 116

Valkenaerhof 81 t/m 116 Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
valkenaerhof 81 t/m 116

valkenaerhof 81 t/m 116 Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Nieuw Mathenesserpoort

Nieuw Mathenesserpoort Rotterdam

Aantal beschikbare woningen: 0
Groene Oevers

Groene Oevers Lent

Aantal beschikbare woningen: 0
Vlinders

Vlinders Arnhem

Aantal beschikbare woningen: 0
Valkenaerhof 59 t/m 80

Valkenaerhof 59 t/m 80 Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

Algemeen
Stadsdeel Dukenburg kent uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, sport en recreatie. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u o.a terecht in het nabijgelegen overdekte “Winkelcentrum Dukenburg”, bekend om haar grote diversiteit aan winkels.
De bereikbaarheid is uitstekend door de aanwezigheid van een trein- en busstation op loopafstand en de ligging in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

De appartementen
De woningen zijn ontworpen voor optimaal woonplezier. Er is veel aandacht besteed aan privacy en veiligheid:
Ieder appartement is aangesloten op het centrale intercomsysteem met elektrische deuropener. De parkeergarage is afgesloten met een door de huurder op afstand te bedienen rolhefdeur.
Uitgebreide aandacht is ook besteed aan isolatie:
De ramen zijn voorzien van thermopane beglazing met geluidswerende en warmte-isolerende eigenschappen. De balkondeur is extra geluidswerend, evenals de (per woning apart regelbare) ventilatie-voorzieningen in de gevel.

Indeling
Entree, toilet met fonteintje, 2 slaapkamers, woonkamer met toegang tot het
ruime balkon. Half open keuken met Bruynzeel keukeninrichting, badkamer
met ligbad, separate douche en wastafel, inpandige berging met wasmachine aansluiting. Alle appartementen hebben mechanische ventilatie en eigen gasgestookte cv-installatie met ingebouwde warmwatervoorziening.

Hulzebraak

Hulzebraak Schijndel

Aantal beschikbare woningen: 0

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning is beschikbaar is staat er altijd een straatnaam + huisnummer vermeld.

Schijndel valt onder de gemeente Meijerijstad met ca. 80.000 inwoners. U heeft hier goede uitvalswegen naar de A50 en een prima openbaar vervoer netwerk. Er is meer dan voldoende winkelaanbod, het centrum vervult een regiofunctie met voldoende parkeergelegenheid.

Daarnaast is er een levendige horeca met diverse restaurants, cafés en een bioscoop. Tenslotte vindt u in Schijndel een ruim aanbod aan onderwijs, kinderopvang en sportverenigingen.
De omgeving kenmerkt zich door een prachtige natuur, de Brabantse Meijerij, met diverse wandelpaden en fietspaden.

Het plan Hulzebraak III is gesitueerd in het zuiden van Schijndel op de voormalige sportvelden. De aanwezige spoorlijn is niet meer in gebruik en vormt een ecologische verbindingszone.

Het betreft 9 eengezinswoningen van het type tussenwoning (type B) gelegen aan de Pegasus in Schijndel. De woningen zijn volledig geïsoleerd conform de laatste richtlijnen. De tuinen zijn gesitueerd op het noorden en worden voorzien van een erfafscheiding, achterom en berging. De keuken is uitgevoerd met een modern keukenblok met alle inbouwapparatuur, te weten koelkast, kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, toilet en wastafel.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet met vrijhangend closet en fonteintje, tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning.
1e Etage: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
2e Etage: vaste trap naar open zolderverdieping.

Woonoppervlakte 115 m2.
Perceeloppervlakte 135 m2.

Lingebuurt

Lingebuurt Elst

Aantal beschikbare woningen: 0
Molenzicht

Molenzicht Valburg

Aantal beschikbare woningen: 0