Valkenaerhof 81 t/m 116

Valkenaerhof 81 t/m 116 Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
valkenaerhof 81 t/m 116

valkenaerhof 81 t/m 116 Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Nieuw Mathenesserpoort

Nieuw Mathenesserpoort Rotterdam

Aantal beschikbare woningen: 0
Groene Oevers

Groene Oevers Lent

Aantal beschikbare woningen: 0
Vlinders

Vlinders Arnhem

Aantal beschikbare woningen: 0
Dillenburg

Dillenburg Doorwerth

Aantal beschikbare woningen: 0

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Dit betekent dat wij deze woningen in beheer hebben maar niet dat er een woning beschikbaar is. Indien er een woning beschikbaar is ziet u ook altijd een huisnummer.

Wonen in Doorwerth
Doorwerth ( ca. 4.600 inwoners) maakt deel uit van de gemeente Renkum, heuvelachtig gelegen tussen de Zuid-Veluwe en het Gelders Rivierengebied. Samen met de dorpen Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Wolfheze en Heveadorp wonen hier ca. 32.000 mensen. Het dorp ligt middenin de bossen, bovenop een zogeheten stuwwal langs de Rijn.

De naam Doorwerth betekent waarschijnlijk waterrijk oord; het bekende kasteel Doorwerth lag namelijk oorspronkelijk op een eilandje in de Rijn. Doorwerth is centraal gelegen ten opzichte van de A12, A15 en A50 en de steden Wageningen en Arnhem. In Doorwerth zijn alle basisvoorzieningen aanwezig op het gebied van winkels, gezondheid, sport, cultuur, scholing, opvang en (vrijwilligers)werk.

Dillenburg
Dit appartementencomplex is gelegen naast het geheel vernieuwde winkelcentrum en op loopafstand van openbaar vervoer. Het complex bevat 2-, 3-, 4-, 5- en 6-kamer appartementen en maisonnettes. Enkele appartementen beschikken over een garage, anderen hebben een berging. Bouwjaar 1976.

Het complex is voorzien van:
- Lift
- Blokverwarming
- Bergingen in de onderbouw
- Garages in de onderbouw
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- Dakisolatie en gedeeltelijk dubbelglas

Hulzebraak

Hulzebraak Schijndel

Aantal beschikbare woningen: 0

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning is beschikbaar is staat er altijd een straatnaam + huisnummer vermeld.

Schijndel valt onder de gemeente Meijerijstad met ca. 80.000 inwoners. U heeft hier goede uitvalswegen naar de A50 en een prima openbaar vervoer netwerk. Er is meer dan voldoende winkelaanbod, het centrum vervult een regiofunctie met voldoende parkeergelegenheid.

Daarnaast is er een levendige horeca met diverse restaurants, cafés en een bioscoop. Tenslotte vindt u in Schijndel een ruim aanbod aan onderwijs, kinderopvang en sportverenigingen.
De omgeving kenmerkt zich door een prachtige natuur, de Brabantse Meijerij, met diverse wandelpaden en fietspaden.

Het plan Hulzebraak III is gesitueerd in het zuiden van Schijndel op de voormalige sportvelden. De aanwezige spoorlijn is niet meer in gebruik en vormt een ecologische verbindingszone.

Het betreft 9 eengezinswoningen van het type tussenwoning (type B) gelegen aan de Pegasus in Schijndel. De woningen zijn volledig geïsoleerd conform de laatste richtlijnen. De tuinen zijn gesitueerd op het noorden en worden voorzien van een erfafscheiding, achterom en berging. De keuken is uitgevoerd met een modern keukenblok met alle inbouwapparatuur, te weten koelkast, kookplaat, combimagnetron, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, toilet en wastafel.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet met vrijhangend closet en fonteintje, tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning.
1e Etage: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
2e Etage: vaste trap naar open zolderverdieping.

Woonoppervlakte 115 m2.
Perceeloppervlakte 135 m2.

Omega

Omega Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0

Omega appartementen 
Luxe levensloopbestendige appartementen waar u onbezorgd en veilig kunt wonen. Dat zijn de unieke Omega appartementen die in de Professor van Weliestraat in Nijmegen gerealiseerd worden. Deze appartementen bieden licht, ruimte en luxe en dus zeer hoog wooncomfort. Bijzonder aan deze appartementen is dat zij naast het Oud Burgeren Gasthuis (OBG) gebouwd worden. Als bewoner geniet u daarom van de luxe en het comfort van een eigen huurappartement terwijl u – indien nodig – gebruikmaakt van de voorzieningen die het OBG biedt. 

Lingebuurt

Lingebuurt Elst

Aantal beschikbare woningen: 0