Husken

Husken Heerlen

Aantal beschikbare woningen: 0

In deze zeer aantrekkelijke en ruim opgezette wijk Nieuw Husken liggen diverse zeer ruime huurwoningen met garage en grote tuin. De woningen kenmerken zich door een afwisselende en speelse architectuur.

Er zijn drie verschillende woningtypen welke aansluiten op verschillende individuele wensen en daardoor geschikt zijn voor meerdere doelgroepen.De woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Door het aanbod semi-bungalows krijgt de wijk tevens een levensloopbestendig karakter.

De verschillende woningtypes bestaan uit:

A-Type Vankanstraat;
Geschakelde semi-bungalow met 4 slaapkamers en 2 badkamers, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 

----------------------------------------------------

B-Type Tummersstraat;
Geschakelde semi-bungalow met 2 slaapkamers, 1 badkamer, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 
  
----------------------------------------------------

C-Type Berlagestraat;
Herenhuis met 3 slaapkamers, 1 badkamer, zolder, garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en tuin. 

----------------------------------------------------

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.

Eglantier / Hazelaar

Eglantier / Hazelaar Brunssum

Aantal beschikbare woningen: 0
Onderste Scheydt

Onderste Scheydt Landgraaf

Aantal beschikbare woningen: 0
Kantonnier, Lingegraaf

Kantonnier, Lingegraaf Elst

Aantal beschikbare woningen: 0
Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof Amsterdam

Aantal beschikbare woningen: 0

ACM Vastgoed Management heeft op regelmatige basis appartementen te huur aan het Leusdenhof en het Leerdamhof, deze omgeving staat beter bekend als "Nellestein". Het aanbod van appartementen is verdeeld over enkele appartementencomplexen. De appartementen staan in een parkachtige omgeving en zijn omgeven door groen, maar hebben wel een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen.

Malvert 64e

Malvert 64e Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Vogelenzang Rhenen

Vogelenzang Rhenen Rhenen

Aantal beschikbare woningen: 0

Vogelenzang biedt de perfecte combinatie van luxe wonen en de vrijheid van huren. Deze nieuwe woonwijk, aan de oevers van de Nederrijn en dichtbij het historische stadscentrum van Rhenen, bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. Elke woning is.

In Vogelenzang vindt u, verbonden door breed opgezette en groene straten, dertig woningen in twee verschillende kleurtypes van de gevels. De woningen zijn opgetrokken uit een rood/bruin nuance of een zand/grijs sfeer nuance. Door deze combinatie mengen de woningen zeer natuurlijk in de omgeving. De woningen hebben een oppervlakte
van 120m² tot 125 m² en door de grote raampartijen ademt elke woning ruimte gericht op ultiem wooncomfort: licht, ruim en met hoogwaardige afwerking. Tevens beschikt elke woning over een riante tuin en voorziet de wijk in voldoende parkeergelegenheid en alle hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. en licht. Op de begane grond hebben de woningen een grote woonkamer met aangrenzend de luxe, open keuken voorzien van alle gemakken! Op de eerste etage heeft u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, inloopdouche en wastafel.
De zolderverdieping kunt u volgens uw eigen wensen inrichten. Tevens beschikt elke woning over een riante achtertuin. De woningen zijn energiezuinig, mede door enkele zonnepanelen op het dak.

Grote Boel Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Safariweg

Safariweg Maarssen

Aantal beschikbare woningen: 0

Regelmatig appartementen te huur aan de Safariweg te Maarssen.