Meeuwbeemd

Meeuwbeemd Venlo

Aantal beschikbare woningen: 0
Op 't Aardbroek

Op 't Aardbroek Velden

Aantal beschikbare woningen: 0
Arienswei

Arienswei Venlo

Aantal beschikbare woningen: 0
Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof Amsterdam

Aantal beschikbare woningen: 0

ACM Vastgoed Management heeft op regelmatige basis appartementen te huur aan het Leusdenhof en het Leerdamhof, deze omgeving staat beter bekend als "Nellestein". Het aanbod van appartementen is verdeeld over enkele appartementencomplexen. De appartementen staan in een parkachtige omgeving en zijn omgeven door groen, maar hebben wel een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen.

Vogelenzang Rhenen

Vogelenzang Rhenen Rhenen

Aantal beschikbare woningen: 0

Vogelenzang biedt de perfecte combinatie van luxe wonen en de vrijheid van huren. Deze nieuwe woonwijk, aan de oevers van de Nederrijn en dichtbij het historische stadscentrum van Rhenen, bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. Elke woning is.

In Vogelenzang vindt u, verbonden door breed opgezette en groene straten, dertig woningen in twee verschillende kleurtypes van de gevels. De woningen zijn opgetrokken uit een rood/bruin nuance of een zand/grijs sfeer nuance. Door deze combinatie mengen de woningen zeer natuurlijk in de omgeving. De woningen hebben een oppervlakte
van 120m² tot 125 m² en door de grote raampartijen ademt elke woning ruimte gericht op ultiem wooncomfort: licht, ruim en met hoogwaardige afwerking. Tevens beschikt elke woning over een riante tuin en voorziet de wijk in voldoende parkeergelegenheid en alle hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. en licht. Op de begane grond hebben de woningen een grote woonkamer met aangrenzend de luxe, open keuken voorzien van alle gemakken! Op de eerste etage heeft u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, inloopdouche en wastafel.
De zolderverdieping kunt u volgens uw eigen wensen inrichten. Tevens beschikt elke woning over een riante achtertuin. De woningen zijn energiezuinig, mede door enkele zonnepanelen op het dak.

Grote Boel Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Park Reehorst

Park Reehorst Ede

Aantal beschikbare woningen: 0

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is ziet u altijd een adres met een huisnummer staan.

Wat gaan we vandaag doen? Een fietstochtje maken door de schitterende Gelderse valei? Of lekker even uitwaaien in de bossen? Eten we daarna een pannenkoek op het terras van Café-Restaurant 'De koperen kop' in het Nationaal Park 'De hoge Veluwe'? Doen we het zondag gewoon lekker rustig, of nemen we de fiets naar het centrale winkelgebied van Ede? Als dat geen lekker leven is?!

Een variatie van generaties, dat is wonen in Park Reehorst in Ede. Mensen ontmoeten elkaar in deze gevarieerd opgebouwde, kleinschalige woonwijk. Wil jij ook wonen in deze aantrekkelijke en groenrijke omgeving? Dat kan op deze prachtige locatie aan de rand van het plan Park Reehorst in Ede-Zuid; juist hier geniet u van alle rust. Ook het station Ede-Wageningen is gelegen op 10 minuten fietsen; ook per auto bent u binnen enkele autominuten op de A12. Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn perfect bereikbaar.

De 46 huurwoningen in dit plan zijn onderverdeeld onder 30 tussenwoningen en 16 hoek-/eindwoningen. Het type hoek-/eindwoning wordt gebouwd in een jaren '30-stijl met een eigentijdse architectuur.

HOOGWAARDIGE AFGEWERKTE WONING
- Luxe full-option keuken met inbouwapparatuur van Siemens;
- Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator en tweede toilet;
- Vloerverwarming begane grond, radiatoren op de eerste etage.
- Houten berging in de achtertuin.

BIJZONDERHEDEN
* Gebouwd in jaren ’30 stijl in een eigentijdse architectuur;
* Energielabel A met zonnepanelen;

Disclaimer: de informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Tevens wijzen wij u erop dat er is gewerkt met impressies, en dat o.a. de keukenindeling afwijkt van de getoonde interieurimpressie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Hengelose Es

Hengelose Es Hengelo

Aantal beschikbare woningen: 0

In 2018 compleet gerenoveerd gebouw met 3- en 5-kamerappartementen. De woningen zijn o.a. geheel voorzien van kunsstof kozijnen met dubbele begalzing, nieuwe keuken en sanitair, radiatoren en nieuwe cv-ketel. Zowel met eigen berging als gezamenlijke fietsenberging. Vrij parkerekn bij het gebouw.