Eglantier / Hazelaar

Eglantier / Hazelaar Brunssum

Aantal beschikbare woningen: 0
Houtwal

Houtwal Brunssum

Aantal beschikbare woningen: 0
Euterpelaan

Euterpelaan Heerlen

Aantal beschikbare woningen: 0
Hoofdstraat / Kerkplein

Hoofdstraat / Kerkplein Herkenbosch

Aantal beschikbare woningen: 0
Kantonnier, Lingegraaf

Kantonnier, Lingegraaf Elst

Aantal beschikbare woningen: 0
Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof Amsterdam

Aantal beschikbare woningen: 0

ACM Vastgoed Management heeft op regelmatige basis appartementen te huur aan het Leusdenhof en het Leerdamhof, deze omgeving staat beter bekend als "Nellestein". Het aanbod van appartementen is verdeeld over enkele appartementencomplexen. De appartementen staan in een parkachtige omgeving en zijn omgeven door groen, maar hebben wel een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen.

Malvert 64e

Malvert 64e Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Vogelenzang Rhenen

Vogelenzang Rhenen Rhenen

Aantal beschikbare woningen: 0

Vogelenzang biedt de perfecte combinatie van luxe wonen en de vrijheid van huren. Deze nieuwe woonwijk, aan de oevers van de Nederrijn en dichtbij het historische stadscentrum van Rhenen, bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. Elke woning is.

In Vogelenzang vindt u, verbonden door breed opgezette en groene straten, dertig woningen in twee verschillende kleurtypes van de gevels. De woningen zijn opgetrokken uit een rood/bruin nuance of een zand/grijs sfeer nuance. Door deze combinatie mengen de woningen zeer natuurlijk in de omgeving. De woningen hebben een oppervlakte
van 120m² tot 125 m² en door de grote raampartijen ademt elke woning ruimte gericht op ultiem wooncomfort: licht, ruim en met hoogwaardige afwerking. Tevens beschikt elke woning over een riante tuin en voorziet de wijk in voldoende parkeergelegenheid en alle hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. en licht. Op de begane grond hebben de woningen een grote woonkamer met aangrenzend de luxe, open keuken voorzien van alle gemakken! Op de eerste etage heeft u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, inloopdouche en wastafel.
De zolderverdieping kunt u volgens uw eigen wensen inrichten. Tevens beschikt elke woning over een riante achtertuin. De woningen zijn energiezuinig, mede door enkele zonnepanelen op het dak.

Valderveste

Valderveste Landgraaf

Aantal beschikbare woningen: 0

APPARTEMENTEN
Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Nieuwenhagen in de gemeente Landgraaf. De voordeuren van deze appartementen zijn gesitueerd aan een overdekte galerij. De galerij is breed uitgevoerd met terrasplekken afgewisseld met vides boven de ramen. Zowel stedenbouwkundig als architectonisch is het plan perfect ingepast in zijn omgeving.
De indeling van ieder appartement is geschikt voor rolstoelgebruikers en bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, toilet, keuken en berging. In het souterrain bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenstalling.

EENGEZINSWONINGEN
Aan de Hereweg in Nieuwenhagen, gemeente Landgraaf, staan enkele schitterende nieuwe ééngezinswoningen. Van het talud in het terrein is optimaal gebruik gemaakt: langs de Hereweg is dit hoogteverschil op een aangename manier te beleven door de verspingingen in hoogte en vorm. Dit geeft het gebied een unieke uitstraling en biedt de omgeving een helder oriëntatiepunt. Aan de behoefte naar individuele herkenbaarheid wordt voldaan door bij elke woning te variëren in raamplaatsing en kleur. Door de bindende factoren zoals de dakvorm en raamtypes blijft het toch een duidelijke eenheid. De stedenbouwkundige opzet wordt getypeerd door een omsluitende beweging van woningen rondom een binnenterrein. Dit afsluitbare binnenterrein draagt bij aan een grote mate van veiligheid, welke typerend is voor de opzet van het gehele gebied.
De woningen hebben twee woonlagen en een kap en beschikken over zowel een voortuin als een achtertuin. De eigen parkeervoorziening bevindt zich achter de achtertuin op het binnenterrein en is direct bereikbaar vanuit de woning.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats gelegen aan "Aan de Put" c.q. aan de Belvauer.