brandevoort,Hasselbeemden en Wachtelbeemden

brandevoort,Hasselbeemden en Wachtelbeemden Helmond

Aantal beschikbare woningen: 0
Meeuwbeemd

Meeuwbeemd Venlo

Aantal beschikbare woningen: 0
Op 't Aardbroek

Op 't Aardbroek Velden

Aantal beschikbare woningen: 0
Arienswei

Arienswei Venlo

Aantal beschikbare woningen: 0
Onderste Scheydt

Onderste Scheydt Landgraaf

Aantal beschikbare woningen: 0

Riant wonen op het allerhoogste niveau, dat is "Altitudo". Hier kunt u wonen, werken en recreëren in luxe en rust, op een fantastische plek. Het 15 verdiepingen tellende complex voorziet in moderne en functioneel afgewerkt appartementen, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van glas. Dat maakt de woningen ruim en licht en geeft bovendien een bijzonder fraai uitzicht op het glooiende Limburgse landschap. 

Het complex "Altitudo" is gelegen in de wijk Schaesberg, in de directe nabijheid van diverse voorzieningen zoals een supermarkt, middelbare school en een winkelcentrum. Op steenworp afstand bereikt u de diverse aanwezige uitvalswegen, waaronder de Euregioweg welke in directe verbinding staat met onder andere de N281.

Het appartementencomplex voorziet in twee verschillende appartementstypes; type A en type B. Beide typen zijn hoogwaardig afgewerkt, met een luxe keuken voorzien van alle vormen van inbouwapparatuur, twee royale slaapkamers, een wintertuin, en een fraaie badkamer met zowel ligbad als inloopdouche en tweede toilet. Woningtype A kent een woonoppervlakte van ca. 127m2. Woningtype B omvat 110m2 leefruimte. 

Uiteraard beschikt iedere bewoner over een eigen overdekte en beveiligde parkeerruimte en bergruimte in het souterrain. Rondom het complex zijn ruim voldoende vrij parkeermogelijkheden voor bezoekers.

Is het door u gewenste type nog niet beschikbaar, of wilt u op termijn in aanmerking komen voor een van bovenstaande woningen? Schrijf u nu geheel vrijblijvend in via onze website hurenbijacm.nl onder de tab 'inschrijven'. Wij zullen contact met u opnemen zodra het door u gewenste type beschikbaar is!

Voor vragen over deze woningen of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen op telefoonnummer 045 750 1690.

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof Amsterdam

Aantal beschikbare woningen: 0

ACM Vastgoed Management heeft op regelmatige basis appartementen te huur aan het Leusdenhof en het Leerdamhof, deze omgeving staat beter bekend als "Nellestein". Het aanbod van appartementen is verdeeld over enkele appartementencomplexen. De appartementen staan in een parkachtige omgeving en zijn omgeven door groen, maar hebben wel een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen.

Vogelenzang Rhenen

Vogelenzang Rhenen Rhenen

Aantal beschikbare woningen: 0

Vogelenzang biedt de perfecte combinatie van luxe wonen en de vrijheid van huren. Deze nieuwe woonwijk, aan de oevers van de Nederrijn en dichtbij het historische stadscentrum van Rhenen, bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. Elke woning is.

In Vogelenzang vindt u, verbonden door breed opgezette en groene straten, dertig woningen in twee verschillende kleurtypes van de gevels. De woningen zijn opgetrokken uit een rood/bruin nuance of een zand/grijs sfeer nuance. Door deze combinatie mengen de woningen zeer natuurlijk in de omgeving. De woningen hebben een oppervlakte
van 120m² tot 125 m² en door de grote raampartijen ademt elke woning ruimte gericht op ultiem wooncomfort: licht, ruim en met hoogwaardige afwerking. Tevens beschikt elke woning over een riante tuin en voorziet de wijk in voldoende parkeergelegenheid en alle hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. en licht. Op de begane grond hebben de woningen een grote woonkamer met aangrenzend de luxe, open keuken voorzien van alle gemakken! Op de eerste etage heeft u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, inloopdouche en wastafel.
De zolderverdieping kunt u volgens uw eigen wensen inrichten. Tevens beschikt elke woning over een riante achtertuin. De woningen zijn energiezuinig, mede door enkele zonnepanelen op het dak.