Hoofdstraat / Kerkplein

Hoofdstraat / Kerkplein Herkenbosch

Aantal beschikbare woningen: 0
De Koraal

De Koraal Maastricht

Aantal beschikbare woningen: 0
Kantonnier, Lingegraaf

Kantonnier, Lingegraaf Elst

Aantal beschikbare woningen: 0
Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof

Nellestein, Leusdenhof/Leerdamhof Amsterdam

Aantal beschikbare woningen: 0
Malvert 64e

Malvert 64e Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0
Vogelenzang Rhenen

Vogelenzang Rhenen Rhenen

Aantal beschikbare woningen: 0

Vogelenzang biedt de perfecte combinatie van luxe wonen en de vrijheid van huren. Deze nieuwe woonwijk, aan de oevers van de Nederrijn en dichtbij het historische stadscentrum van Rhenen, bestaat uit dertig ruim opgezette woningen. Elke woning is.

In Vogelenzang vindt u, verbonden door breed opgezette en groene straten, dertig woningen in twee verschillende kleurtypes van de gevels. De woningen zijn opgetrokken uit een rood/bruin nuance of een zand/grijs sfeer nuance. Door deze combinatie mengen de woningen zeer natuurlijk in de omgeving. De woningen hebben een oppervlakte
van 120m² tot 125 m² en door de grote raampartijen ademt elke woning ruimte gericht op ultiem wooncomfort: licht, ruim en met hoogwaardige afwerking. Tevens beschikt elke woning over een riante tuin en voorziet de wijk in voldoende parkeergelegenheid en alle hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. en licht. Op de begane grond hebben de woningen een grote woonkamer met aangrenzend de luxe, open keuken voorzien van alle gemakken! Op de eerste etage heeft u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, inloopdouche en wastafel.
De zolderverdieping kunt u volgens uw eigen wensen inrichten. Tevens beschikt elke woning over een riante achtertuin. De woningen zijn energiezuinig, mede door enkele zonnepanelen op het dak.

Grote Boel Nijmegen

Aantal beschikbare woningen: 0